Modele flokesh per djem 2014

19 février 2019    

MODELE flokësh për VAJZA të Vogla për të gjitha Mamat që Kane Goca dhe Duan TI zbukurojne para se te nisen per ne shkollë. Në tendencën verë 2017 të prerjeve të shkurtra për meshkuj përmendim flokët më gjatësi më të Madhe në majën e kokës dhe e më të shkurtër në anën e prapme dhe zonën anësore. Kjo është një prerje Retro e CILA na kujton reklamat Amerikane të viteve` 50-të, të shkurtra Anash dhe shpesh të ndara me vijë në mes. Është viti i Fundit i jetës së shkrimtarit franc Kafka-s (ai vdiq nga tuberkulozi para se të bëhej 41 vjeç) dhe ai ka rënë në Dashuri me Dora diamant, një vajzë e re afër… Të dashur meshkuj, a u bëtë gati për prerje Tani? 1: Lerini të luajnë MOS ndikoni në llojin e lojës që zgjedh VAJZA juaj. Ndonjëherë Kemi tendencën të vemë etiketa « lojë çunash » APO « lojë gocash », por Kjo NUK është e nevojshme. Inkurajoni vajzën… MBAS zgjedhjes së ndryshimit të Stilit, qëndron Fakti që Mund të të pëlqejë vetja sido që t`i Kesh flokët, APO që je e pasigurt. E njëjta gjë për ATO që i qëndrojnë besnike modelit të pneu. Nëse keni një Tip më të egër, atëherë lërëni pjesën e sipërme Pak më të gjatë dhe pjeët Anash e mbrapa Fare të shkurtër. Një baluke e hedhur në mënyrë të çrregullt do t`Ju shtonte volumin.

Moi Pak xhel, Mund ta kaloni baluken PRAPA. Ne të dukeni shkëlqyeshëm! Nëse Doni flokë të gjatë, të drejtë APO me onde, APO Fare të shkurtër duhet të mbani parasysh se: në këtë Video meshkujt Mund të gjejnë 10 IDE si të prenë flokët e Tyre me Stil. Nga një Baba shtëpiak ai është kthyer në një Stilist për modën e fëmijëve dhe ka bërë për Vete zemrat e mijëra njerëzve që e ndjekin në Instagram. Pete Fuentes, nga Melburni, ka krijuar… Në prerjet e shkurtra, floku i qethur ose i rruajtur i përshatatet atyre që NUK preferonë të kalojnë shumë kohë me kujdesin ndaj flokëve të Tyre. TIPA Pak a shumë alla Justin Timberlake. Tendencat e kësaj prerjeje kërkojnë një qethje Mjaft të kuruar e të pastër, me Linja të mprehta. PRA, Kjo prerje duhet bërë shumë shpesh e me saktësi të Madhe. Në një prerje të çrregullt, Luani me pjesën e flokut përpara.

Bëhet fjalë për ruiner e fundit të viteve` 60-të, të realizuar me gërshërë, për volum dhe një pamje të shkëlqyer rrok! Femrat kanë zgjidhje më shumë, por Edhe meshkujt Mund të manovrojnë me to, shkruan Indeksonline. Profilet psikologjike ndahen në dy kategori: besnike ndaj modelit të zakonshëm APO guxuese dhe në kërkim të një ndryshimi. Flokë me vijë në mes Kemi të bëjmë me një vajzë praktika e CILA thjeshtë përton të gjej një Model të RI flokësh. Flokë me balluke Mbulohet fytyra po në të njëjtën kohë nxirren në PAH sytë. Vajzat që i dashurojnë balluket janě ATO më lozonjare dhe tërheqëse. Balluket janě sinonim i sensualitetit. Flokët me balluke në anë Shpreh pasiguri, një pasiguri dhe pavendosmëri për t`i prerë balluket drejtë. Vajzat me balluke në anë janě ATO më të ndrojtura të cilat`mbulojnë`një pjesë të fytyrës me flokë.

Flokë natyral Këto VAJZA, siç i lajnë flokët ashtu i thajnë dhe ashtu i lënë, shkruan Anabel. Janë VAJZA shumë të ndrojtura dhe të pasigurta. Flokë të gjata është zgjedhja më konservatore! Kush e dashuron këtë STIL, vështirë se ndërron, sidomos nëse ka më shumë se pesë vjet që e mban. NUK është e thënë që Kemi të bëjmë me një femër konservatore, Mund të jetë thjeshtë një femër e Sigurt në vetvete që i dashuron flokët e SAJ.

  /